Via jouw bank leg je aan mandaat af, als je rekening nummer wijzigt dan moet je deze opnieuw afleggen. Wij kunnen je bank rekening niet zien, laat staan bij je centjes. Dit kan je het beste toch zelf regelen. Beetje gedoe maar wel zo veilig! In het kort: annuleer de koffie service en start een nieuwe.

Volg deze stappen om je bank rekening te wijzigen:
1. Ga naar Mijn Moyee in het top menu

2. In de abonnement widget, klik op BEWERK ABONNEMENT

3. Annuleer je abonnement door de koffies te verwijderen. Klik op de X in de top rechtse bovenhoek bij het product. Het product verdwijnt dan nu uit je abonnement.

4. Vergeet niet op OPSLAAN te klikken!

5. Nu is de abonnement geannuleerd.

6. Sluit een nieuw abonnement af via de shop: https://www.moyeecoffee.com/shop/

7. Kies de koffie die je automatisch geleverd wilt hebben

8. Op de product pagina, selecteer de hoeveelheid en welke maling je wilt

9. Selecteer daarna 'Subscribe' (zoals in het groene vlak in de screenshot hieronder)

10. Nu klapt er een box uit met 'Deliver'. Kies hier hoe vaak je de koffie wilt ontvangen. Weet je niet precies hoeveel koffie en wanneer je dit wilt ontvangen? No worries, dit is volledig flexibele en kan je later nog makkelijk aanpassen

TIP: Uit 1 kilo koffie haal je 50 dubbele espressos (20 gram per bakkie). Als je dus gemiddeld 2 bakkies per dag drinkt, bestel dan 1 kilo + 250 gram.

11. Klik nu op bestel

12. In de account sectie zie je een overzicht van jouw koffie, levering en hoeveelheid

13. Check hier de kosten. Hier staan de kosten van je abonnement en hoeveel het paar maand gaat kosten of zorgeloos koffie op de mat te krijgen.

14. Klik op bestellen en de eerste koffie levering is gelijk naar je onderweg.

15. Er komt is nu direct koffie naar jouw onderweg!